O nas

Verdi-Centrum Językowo-Szkoleniowe rozpoczęło swoją działalność w 2004 roku. Z wielkim powodzeniem uczymy dzieci, młodzież i dorosłych. Naszym atutem jest wysoka skuteczność, profesjonalna kadra i miła atmosfera.

Zajęcia prowadzone są TYLKO i WYŁĄCZNIE przez nauczycieli z dyplomem uniwersyteckim, filologów z długoletnim doświadczeniem. Nasz sukces, który niewątpliwie odnosimy zdobywając Państwa uznanie i sympatię jest wynikiem ciężkiej pracy zarówno naszych lektorów jak i słuchaczy.

Wszyscy nasi lektorzy są akredytowanymi egzaminatorami TGLS The Global Language System.

W naszej szkole nigdy nie usłyszycie Państwo, że nauka języka obcego nie wymaga wysiłku i systematycznej pracy. Nie wierzymy w istnienie cudownych metod i sposobów ekspresowej nauki bez wysiłku. Gwarancją Państwa sukcesu jest nasze doświadczenie, sprawne i skuteczne przekazywanie wiedzy, stosowanie różnorodnych metod nauczania i Państwa zaangażowanie w proces przyswajania wiedzy.

Sukces i zadowolenie słuchaczy jest naszym priorytetem, dlatego dołożymy wszelkich starań abyście po zakończeniu kursu mieli poczucie dobrze zainwestowanego czasu i pieniędzy. Zajęcia w naszej szkole prowadzone są codziennie od 8.00 do 20.00. Mogą odbywać się również w weekendy i przez cały okres wakacyjny.

Prowadzimy również zajęcia indywidualne a na specjalne życzenie naszych klientów dostosujemy wielkość grupy i specyfikę nauczania do Państwa potrzeb. Dopuszczamy możliwość okresowego przerwania kursu i bezproblemowego powrotu do nauki w dowolnym czasie. Opłata za kurs pobierana jest tylko za miesiące, w których uczestniczyliście Państwo w kursie.

W naszej szkole opłatę za kurs uiszczacie Państwo co miesiąc, nie obciążając tym samym budżetu domowego wysokimi opłatami kwartalnymi, półrocznymi czy rocznymi. Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z nasza ofertą. Biuro naszej szkoły czynne jest codziennie od 12.00 do 18.00, tam uzyskacie Państwo szczegółowe informacje, plany zajęć, terminy spotkań organizacyjnych. Zachęcamy również do kontaktu telefonicznego i mailowego. Odpowiemy na wszystkie Państwa pytania.